Of Korsz

Of Korsz

Adventi ötletek, ha unod a koszorút!

2015. november 18. - offcourse

Az adventi hangulat megteremtése egy kis kreativitás segítségével gyerekjáték! Ha nincs kedved adventi koszorút csinálni, de szeretnél ünnepi hangulatot teremteni, az alábbi ötletek tetszeni fognak! Néhány apró hozzávaló és pár gyertya alkalmazásával különleges adventi csodákat készíthetsz.

 

Különleges adventi koszorúra vágysz? A hobbi boltban kapható formára ragassz diót, mogyorót, különböző terméseket és fesd le őket. Ragassz rá négy gyertyát és élvezd a csodás látványt! Ha kreatív vagy, különböző színeket, formákat alkalmazhatsz!

Készíts te is ilyen csodákat, látogass el egy hobbi boltba, vagy gyűjts terméseket, használd a fantáziád és varázsold különlegessé az otthonod! Nektek melyik tetszik a legjobban? Vásároltok, vagy inkább saját kezűleg csináltok koszorút?

Forrás: prakticideas.com, pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://ofkorsz.blog.hu/api/trackback/id/tr248088840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása